Søg
Filters

Gratis konsultation

Vi kan alle - unge som ældre - miste vores hår. Hvis du p.g.a. kræft eller anden sygdom, i en kortere eller længere tid har behov for paryk eller anden hovedbeklædning, kan jeg tilbyde dig råd og vejledning i afslappende omgivelser hvor vi i ro og mag sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig.
Du kan bestille tid til en for-konsultation for at se og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Det er gratis og helt uforpligtende. Jeg kommer også gerne på sygehuset eller i dit hjem.
Når du har taget beslutning om at få paryk, betyder det ikke at du også skal tage beslutning om at få klippet dit eget hår af samme dag. Jeg tilbyder, at du kan få din paryk med hjem eller at jeg gemmerden, og når behovet så kommer er du velkommen til at komme igen hvor vi så klipper dit eget hår og parykken til uden ekstra beregning.
Jeg er uddannet frisør og har mere end 30 års erfaring, og har speciale i hårtab og parykker. Jeg kan også vejlede mig i brug af makeup og hudpleje, hvis du er i kemobehandling.


Jeg brænder for mit fag og håndværk, og sætter en stor ære i at hjælpe dig med at vælge den rigtige paryk, hvorefter jeg klipper og styler så den passer perfekt til dig.
Glæder mig til at kunne hjælpe dig.

Venlig hilsen
Kirsten Tarp

Ring til Parykstedet tlf. 61167006 eller 75722055 eller online booking.


For råd og vejledning så ring til Kirsten på tlf. 61167006 svarer også aften og i weekenden.
Vi har også et stort udvalg i tørklæder & turbaner. Se alle modellerne på vores webshop.
Eller kig forbi...  Birgitte Walther er makeup og turban specialist og står næsten altid klar til at hjælpe dig hvis du kommer forbi.
Tilde er vores lille salon hund, hun "hjælper" til i paryk afdelingen, hvor hun stille og roligt hilser på...

P-plads og busstop lige ved døren.

Se mere på vores webshop
www.parykstedet.com