Søg
Filters

Om salonen

Besøg vores frisør og paryksalon, der ligger i hjertet af skønne Grejsdalen i Vejle. Her vil du opleve en afslappet og imødekommende atmosfære og et højt, fagligt niveau.

Hvad end du skal have en klassisk klipning eller ønsker et helt nyt look, er vi klar til at vejlede dig, så du går herfra med en god kvalitetsoplevelse og det resultat, du ønskede.

Du kan også booke tid hos vores kvindelige barber og få en knivskarp barbering - og samtidig nyde et glas whisky eller rom, mens du sidder i stolen.

Vi serverer altid kaffe, te og kakao, og om fredagen - hvor det gerne må være ekstra hyggeligt - byder vi på et glas champagne eller rosévin.

Der er gratis parkering overfor salonen, og der er også busstoppested lige foran døren. Er du gangbesværet, er det stadig muligt at komme ind i salonen - også med kørestol.


Er du i tvivl om, hvem du skal booke tid hos, er du altid velkommen til at ringe til os på: tlf. 75 72 20 55. Vi er passionerede og har øje for den mindste detalje. Du vil opleve et sammentømret team med hver deres spidskompetencer.


Har du brug for inspiration og vejledning ift. hårpleje, hudpleje og makeup, har vi stor indsigt og erfaring at byde ind med. Vi er certificeret forhandler af La Biosthetique, og alle vores produkter i salonen er derfra. La Biosthetiques produkter har særligt fokus på at forebygge fremfor at helbrede, og vi er alle uddannede biostetikere.

Er du pensionist eller studerende, giver vi dig 10% på alle behandlinger - tilbuddet gælder alle hverdage kl. 9-13.


Særligt ang. corona/covid-19

Vi passer ekstra godt på vores kunder og hinanden i denne tid. Vi bærer mundbind og visir og spritter af, og vi anbefaler alle vores kunder at anvende mundbind. Som situationen er pt., ønsker vi, at du kommer alene. Mindre børn må gerne have én forælder med. Hold dig opdateret om de nyeste restriktioner på vores Facebookside.